Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

In Opspraak Geraakte Zoon Van Prinses Mette Marit Niet Aanwezig Op Huwelijk Van Maertha Louise En Sjamaan Durek

Koninklijk huwelijk zonder prins Marius

Prinses Märtha Louise stapt in het huwelijksbootje

Op 2 juni 2023 stapten prinses Märtha Louise van Noorwegen en haar verloofde, sjamaan Durek Verrett, in het huwelijksbootje. Het huwelijk vond plaats in de kapel van de Oslo Domkerk. Hoewel het een feestelijke aangelegenheid was, ontbrak één opvallende gast op de bruiloft: prins Marius Borg Høiby.

Marius ontbrak om persoonlijke redenen

De reden voor de afwezigheid van prins Marius werd niet officieel bekendgemaakt, maar volgens Noorse media zou hij om persoonlijke redenen niet aanwezig zijn geweest.

Prins Marius is de zoon van prinses Mette-Marit en haar ex-man, Morten Borg. Hij heeft een goede band met zijn stiefvader, kroonprins Haakon, maar zou naar verluidt een meer afstandelijke relatie hebben met zijn moeder.

Marius koos voor zijn eigen geluk

Hoewel de afwezigheid van prins Marius op het huwelijk van zijn halfzus speculaties uitlokte, benadrukten bronnen dicht bij het koningshuis dat Marius' beslissing om niet aanwezig te zijn niet het gevolg was van een familieruzie of onenigheid. In plaats daarvan koos hij ervoor om zijn eigen geluk voorop te stellen.

Koninklijke familie respecteert Marius' keuze

De Noorse koninklijke familie respecteert de beslissing van prins Marius om niet aanwezig te zijn op het huwelijk. Een woordvoerder van het koningshuis verklaarde dat de familie Marius' keuze begrijpt en steunt.

Marius blijft een belangrijk lid van de familie

Ondanks zijn afwezigheid op het huwelijk, blijft prins Marius een belangrijk lid van de Noorse koninklijke familie. Hij heeft een goede band met zijn zus, prinses Ingrid Alexandra, en zijn broer, prins Sverre Magnus.


Comments